U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

10-10-2016 22:07 uur

Furore intern (11-10-2016)

Iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan het nieuwe complex. Maar iedere keer als ik er kom blijf ik de accommodatie fantastisch vinden. Zoals ik al een keer eerder op het openingfeest geroepen heb zijn alle ingrediënten aanwezig om met onze vereniging grote stappen te maken. De velden liggen er de kantine staat er en nu moeten we gaan zorgen voor kwalitatief goed korfbal. Als we ervoor kunnen zorgen dat we in alle lagen groeien in ledenaantal en klasse kunnen we het nog ver gaan schoppen. Zo heb ik al gezien dat er weer trainerscursussen zijn gestart en zie ik dit met veel vertrouwen tegemoet. Ook onze E’s doen het geweldig we hebben al twee kampioenstitels binnen !! de E1 & de E2 zijn kampioen geworden. Ik wil deze ploegen dan ook van harte feliciteren met het resultaat.

Over een paar weken starten we al weer in de zaal, de aanvragen voor zaalhuur zijn al lang geleden gedaan maar hier verwacht ik wel wat problemen in en zullen wij niet alle gevraagde uren toegewezen krijgen. Dit zal zich vooral uiten in trainingstijden en hier moeten we rekening mee houden. Hopelijk zal er binnenkort meer duidelijkheid zijn.

In de media is er nogal wat commotie ontstaan betreffende de kunstgrasvelden, Ik wilde bij deze toch wat misverstanden voorkomen. Ons veld heeft een zandlaag en de kunstgrasvelden waarover de commotie is ontstaan zijn hockeyvelden en voetbalvelden, deze zijn bestrooid met een laag rubber gemaakt van autobanden, in dat rubber zit een zogenoemde pax, welke mogelijk schadelijk is voor de gezondheid. Hier hebben wij gelukkig niet mee te maken gezien onze strooilaag zand is. Dit wilde ik toch even delen om verwarring te voorkomen.

Tot slot wens ik alle ploegen alvast heel veel succes in de komende zaalcompetitie.

Dave van Zonderen