02-10-2016 18:36 uur

Furore 1 - WWSV 1 (14-4)

Het was bij de start van de wedstrijd droog, maar dat bleef niet lang zo. Flinke regenbuien en zelfs een onderbreking door enkele klappen onweer, maar de wedstrijd kon snel hervat worden.

Het eerste kwam met Dionne in het veld voor de geblesseerde Caro. Coen schoot al in de eerste minuut 1-0 in van afstand. Even later was het Heleen, die verkeerd werd afgestopt en de verdiende strafworp werd benut door Coen, 2-0. Een minuut later was het Lisanne, die van halve afstand 3-0 inschoot. Daarna werd door bliksem en onweer de wedstrijd even onderbroken, maar dat was snel voorbij en de ploegen konden er weer tegenaan. Het regende wel flink af en toe, maar het eerste pakte de draad weer op en na een kwartier spelen was het Dionne, die van afstand 4-0 inschoot. Coen was vandaag op dreef en na een goede actie van het vak was het 5-0. Heleen maakte 6-0 door van afstand raak te schieten, maar daarna werd er veel geschoten, maar ook veel gemist. WWSV kwam voor rust nog terug tot 6-2.

Tweede helft
Coen was paraat, nu in de tweede minuut raak van halve afstand 7-2 en het eerste begon er meer zin in te krijgen, het lukte ook wat beter. Heleen in de vijfde minuut van afstand 8-2 en even later Lisanne uit een vrije bal raak, 9-2.

Het eerste ging ondanks de fikse buien, nu alleen water, nog even door. Sven vanachter de korf 10-2 en Coen van afstand 11-2. Bram werd verkeerd afgestopt en de verdiende strafworp werd benut door Coen, 12-2. Sven maakte 13-2 van afstand en toen waren er twintig minuten gespeeld. Brian kwam er in voor Sven en WWSV, wat zeer pover speelde, maakte van afstand 13-3 in de 26ste minuut. Thomas kwam voor Bram en Heleen maakte een doorloopbal fraai af 14-3. WWSV zette de eindstand op 14-4 via een doorloopbal.

Ik noemde verleden week WWSV altijd lastig, maar daar was niets van te merken deze middag, dus gewoon een goede overwinning eerste. Volgende week HBC in Beverwijk, belangrijk, dus er tegen aan.

Het tweede won ruim haar wedstrijd tegen KVA met 13-3 en ook heel veel regen. Zo ook junioren 2, gelijk met het eerste ook een onderbreking en veel regen.

Sibbeltje