U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

25-09-2016 18:51 uur

Furore intern (27-09-2016)

We zijn buiten alweer een paar weekjes bezig en het voelt alsof we al jaren op deze plek op de Omzoom zitten. Het is er elke avond en in het weekend gezellig druk op ons terras en ook de wedstrijdresultaten zijn over het algemeen best goed. Wel hoor je iets over de afstand. Soms vinden mensen het wel wat ver, maar daar krijg je dan wel wat speelplezier en gezelligheid voor terug. Laten we er maar van uit gaan dat het een kwestie van wennen is.

Ook de weg naar de Omzoom is, zeker nu het wat eerdere donker gaat worden, niet helemaal veilig voor de kinderen die op de fiets komen.

Omdat we als bestuur daar onze verantwoordelijkheid voor nemen, hebben we onlangs op de training veiligheidsvestjes uitgedeeld aan de kinderen die dat wilde. Wanneer u dat niet gekregen heeft en toch graag wilt hebben, kunt u zich melden en dan gaan we kijken of we ook uw kind nog aan een vestje kunnen helpen. Onderstaand kunt u zien hoe blij iedereen ermee is en de zichtbaarheid van de kinderen op de weg is echt fantastisch. Wij bedanken de Bovag dan ook voor het verstrekken van deze vestjes.

Ook heel blij is de A1. Deze hebben voor het eerst sponsorshirts
gekregen hebben. Deze zijn beschikbaar gesteld door “De beste bouwer
uit Assendelft”  Bouwbedrijf van der Gragt. Deze sponsort de junioren
(en de club) voor de komende drie jaren. Hiermee willen we als vereniging
ook laten zien dat we de jeugd meer willen gaan promoten en naar een hoger niveau willen brengen.

We hebben geïnvesteerd in extra trainers en trainingsplannen. U zult daar de komende tijd nog wel meer van horen.

De voorbereiding voor de zaal is alweer in volle gang. We zijn bezig de trainingsruimte te regelen en de trainers te vragen op welke dagen en uren zij kunnen. Het is een heel geregel en gedoe wat vaak achter de schermen gebeurt en wat heel veel tijd kost.

Maar zoals altijd zal het ook dit wel weer op tijd klaarkomen. Voor nu nog een paar wedstrijden buiten en als dat allemaal met het weer kan van de laatste weken dan teken ik daarvoor.

Peter Jorna