U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

19-09-2016 20:40 uur

Furore intern (20-09-2016)

Na een aantal mooie tropische dagen, stond er weer een weekend vol korfbal voor de deur. Helaas is een aantal wedstrijden verplaatst naar de dinsdag en woensdag wegens de Dam tot Damloop. Na een knappe overwinning van de A1 was het de beurt aan het vlaggenschip op zaterdagmiddag. De tegenstander Amsterdam 1. Al snel scoorde het 1ste en kon dit doortrekken naar een ruime voorsprong. Eindstand 29-9!!! Wat een leuke wedstrijd en vol plezier! Willem Klopper heeft van deze overwinning prachtige foto’s gemaakt, deze zijn op Facebook te vinden.

Tijdens het openingsfeest heeft Yvonne Jansen bekend gemaakt dat de jeugd geld in gaat zamelen voor een loungebank. Zaterdag in de rust van het 1ste is het fantastische bedrag van ruim 600 euro bekend gemaakt. Hiermee wordt een mooi team loungebank aangeschaft zodat de teams na de wedstrijd flink kunnen chillen.

Nu wij een geweldig mooi complex hebben, zou het ook heel fijn zijn als deze schoon gehouden kan worden. Daarom vragen wij na iedere training of wedstrijd even achterom te kijken en het veld, de kleedkamers en de toiletten schoon achter te laten.

Ook wil ik de gouwe ouwe ploeg bedanken voor het herstellen en neerzetten van de speeltoestellen. Heren bedankt!

Ik wens iedereen deze week veel succes, en alle punten mee naar Assendelft!

Sara van Kleef