U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

11-09-2016 20:42 uur

Furore intern (13-09-2016)

Het seizoen is nog maar net begonnen, met een mooi openingsfeest  of de volgende activiteiten staan alweer voor de deur:

Woensdag 28 september komt het Nederlands team 's ochtends een clinic geven aan een aantal Assendelfse scholen. Een mooi aanbod, waar wij als Furore graag gebruik van maken. We zijn nog op zoek naar een paar vrijwilligers om te helpen met palen opzetten, rond 10.00 uur en rond 13.30 uur weer op te ruimen, meld je aan bij mij!

Ook de Grote Clubactie gaat bijna van start! Binnenkort ontvangen jullie van mij meer informatie en de lotenverkoopboekjes. De officiële verkoop start op zaterdag 1 oktober. Het bestuur heeft na het succes van vorig jaar weer besloten om ieder lid dat meer dan 30 loten verkoopt met een inschietshirt te belonen. Dit jaar hebben we de actie uitgebreid, als je meer dan 40 loten verkoopt kun je ook kiezen voor een (junior) Furore sporttas. Zoals gezegd binnenkort meer informatie!

Geniet van het mooie weer!

Monique