31-05-2016 20:58 uur

Seizoensoverzicht Furore C1

Het eerste veldseizoen speelde we een oefenwedstrijd tegen Exakwa die wonnen we met wel 20-0! We gingen positief het eerste seizoen in. We speelde tegen Blauw-Wit C1, Roda C1 en KZ/Hiltex C2. Tegen Blauw-Wit wonnen we twee keer met 9-7 en 2-10! Roda was een wat sterkere tegenstander waar we dan ook wat moeite mee hadden en we twee keer gelijk speelden met 4-4 en 3-3. KZ/Hiltex was onze grootste concurrent. Die waren het eerste veldseizoen een maatje te groot voor ons en verloren dan ook met 1-8 en 3-1. In deze competitie zijn we op een mooie tweede plek geëindigd.

In de zaal kwam ons een zware poule tegemoet. We begonnen met een oefenwedstrijd tegen Roda C1 en verloren die net aan met 4-5. Bij ons in de poule zaten KZ/Hiltex C2, Huizen C1, Dalto/BNPapp C2, Wolderwijd C1, De Meeuwen C1, Exakwa C1 en Woudenberg C1.

De Meeuwen uit Putten kregen de punten niet mee uit Krommenie dat werd 7-3 maar wij kregen de punten ook niet mee uit Putten dat werd 8-7. Van Wolderwijd wonnen we twee keer met 7-3 en 6-5. KZ/Hiltex wilde we dit keer wel winnen maar het lukte weer net aan niet twee keer het werd 5-6 en 7-5. Huizen was een sterke tegenstander die vooral op doorloopballen speelde. De eerste wedstrijd tegen hen speelden we gelijk 6-6 en de laatste verloren we 9-7. Dalto/BNPapp, een sterke tegenstander. De eerste wedstrijd verloren we 7-11, de tweede wedstrijd verloren we net aan 7-6. Exakwa op papier 1 van de mindere in de poule konden we wel winnen met 10-7 en 6-8. En als laatste hadden we ook nog Woudenberg. Dat was de minste uit de poule en wonnen we dan ook twee keer best flink van met 12-3 en 5-10. In deze competitie eindigde we weer mooi in de middenmoot op de 4e plaats!

Het laatste veldseizoen speelde we twee oefenwedstrijden tegen Exakwa C1 en tegen ZKC’31 C1 allebei verloren we ze met 7-5. In de laatste poule zat weer KZ/Hiltex C2, Oosterkwartier C1 en Roda C1. Oosterkwartier was de sterkste uit de poule. De eerste wedstrijd zijn we van een 2-5 achterstand naar een 5-7 achterstand gekomen. De tweede wedstrijd hebben we het top dichtgehouden, helaas waren het wel maar heel weinig doelpunten. 1-0 met rust en uiteindelijk 3-1 verloren. Het lukte ons dit veldseizoen wel om Roda te verslaan, wel twee keer! Met 8-3 en 4-5. En dan hebben we nog KZ/Hiltex, het lukte ons maar niet om hen te verslaan. Helaas dit seizoen weer niet. We verloren met 10-7 en 9-14. In deze competitie eindigde we op een 3e plek.

Rik, onze druktemaker en heeft van de heren de meeste doelpunten gescoord. Ondanks dat Rik zo druk is valt ie bij verre uitwedstrijden in slaap. Aan het begin van het seizoen was je altijd te laat maar de laatste paar weken minder. Je bent een topper!

Thomas, de hulpcoach was je de laatste 3 maanden maar je mocht eindelijk weer een hele wedstrijd spelen zaterdag na je lange blessure. Voor je blessure was je bijna altijd te laat ‘door Rik’ was altijd je smoes. Je hebt veel mooie afstandsschoten gescoord dit seizoen. Ook wilde je altijd maar een opdracht doen met rennen of spieroefeningen. Iedereen noemde je een gek maar je bent wel leuk gek!

Daniël, jij bent er pas bij in ons team vanaf de zaal en wat hebben wij je zien groeien! Je bent een hele goede gevaarlijke heer geworden. Ook al hou je niet zo van de kikkersprongen omdat je dan voor lul staat, hebben wij je zien groeien dit seizoen!

Danny, ‘de heer met het rare schot’ zoals veel mensen zeiden. Altijd enthousiast en beleefd voor de coaches. In het veld een goed schot en als het mee zat een stuk of 2 doelpunten in een wedstrijd. Je hebt veel verbazing achter gelaten bij het publiek van de tegenstander dat je gewoon kan scoren ook al schiet je super plat.

Rory, je bent er pas bij gekomen in februari doordat Thomas geblesseerd was geraakt. Bedankt dat je bij ons in het team wilde spelen! Ook jou hebben we zien groeien in de afgelopen wedstrijden. Hier en daar pakte je zelfs een doelpuntje mee!

Lotus, onze sterke verdedigster! Je hebt in alle wedstrijden totaal maar 4 doelpunten doorgelaten. Je bent een super sterke verdedigster en je pakt ook je kansen in het voorveld. Je werkt altijd super hard en gaat door tot het einde waardoor je soms wat last van je ademhaling kreeg.

Yanis, je hebt in dit seizoen van de dames het meeste doelpunten gemaakt. Je bent een hele sterke aanvaller. Laat je alleen niet door je tegenstander boos maken! Wij wensen je heel veel succes volgend seizoen bij Groen Geel!

Noëlle, een sterke verdediger en een ijzersterk duo samen met Senna. Je gaat door tot het einde en vecht voor elke bal. Aanvallend ook sterk en pakt je eigen kansen mee.

Kayleigh, je bent heel erg gegroeid dit jaar. Als je iets fout deed en we hadden het een paar keer gezegd wist je het al met 1 blik van de coaches. Vanaf het zaalseizoen neem je de strafworpen en heb je er maar weinig gemist en de korte kansen onder de paal leg je er bijna altijd in! Je bent een topper!

Senna, je bent een ijzersterk duo met Noëlle samen. Erg sterk rebounded en met een goed schot in de aanval. Op trainen vond je kampioenen altijd heel leuk, niet dus. Gelukkig hadden we aan het einde van het seizoen een ander spel gevonden dat je wel leuk vond.

Het was een leuk seizoen. Veel succes allemaal volgend seizoen!

Eline, Coen en Sven