U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

29-05-2016 19:47 uur

Helios 5 - Furore 6 (6-14)

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. Hans en ik waren beiden op de laatste training geblesseerd geraakt. Monique, Patrick en Marion konden vandaag niet en ook René C speelde niet mee. Maureen en Nienke waren bereid om er voor te zorgen dat wij vandaag met vijf dames en ook vijf heren waren. In de aanval begonnen Jordy, John, Maureen en Nienke en in de verdediging starten Joost, René, Arianne en Nettie. Tegen en bij Helios hebben wij het vaak moeilijk en ook nu begon het moeizaam. Wij kwamen vrij snel met 2-0 achter. Arianne benutte een kansje achter de korf gevolg door een droge knal van Nettie dus het stond weer gelijk.

In de volgende aanval was het toch weer Helios die op 2 punten voor kwam. Joost gooide er een van afstand in en bracht de ploegen weer dichter bij elkaar. Het volgende punt was van Helios. We zorgden er voor dat Helios niet te ver uitliep want eerst scoorde Jordy vanuit een vrije bal en later was het Nienke die de ruststand bepaalde op 5-5. Een stand waarbij nog alles mogelijk was want we hadden kansen genoeg.

In de rust kregen we allemaal een beetje schotwater want in de tweede helft kregen wij de smaak van het scoren te pakken. Andre en Marianne waren er overigens ingekomen voor Nettie en René. Marianne nog maar koud in het veld legde hem er meteen in. Furore 6 op voorsprong en nu waren we los ook. Joost benutte een strafworp en daarna gooide Nienke er nog een in. Maureen kun je wel een strafworp laten nemen want zij gooide beide strafworpen die zij kreeg erin. De eerste was de 5-9. Andre was de volgende die er een afstandsschot tot een doelpunt maakte. Daarna scoorde Helios hun enige doelpunt in de tweede helft. John ging er uit en René kwam weer binnen de lijnen. Jordy had zich ook inmiddels ontdaan van zijn heer en daar kwam een dame voor in. We gingen vrolijk verder met doelpunten maken. Maureen gooide er weer een strafworp in gevolgd door een afstandsschot van René. Het volgende punt was van Andre en de laatste was een doorloopbal van Arianne. Zo'n grote overwinning had ik niet verwacht en in het begin zag het er ook niet naar uit. Toch wel lekker om de competitie zo te eindigen.

Ik wil Maureen en Nienke bedanken voor het invallen. Jullie hebben het prima gedaan. Deze week hebben we de laatste training gehad van Ron. Ik en ik kan wel zeggen we vinden het heel jammer dat je ermee stopt. In mijn hart hoop ik dat je je bedenkt al kan ik het ook goed begrijpen dat je het doet. Arianne sprak ook nog de woorden van fijn dat wij met jullie hebben gekorfbald. Dat is zeker wederzijds want jullie zijn een leuk stel en hebben ons team zeker ook beter gemaakt en daarom gaan jullie ook volgend jaar in een hoger team spelen. We hopen echter nog wel regelmatig een beroep op jullie te kunnen doen. Voorts bedanken wij een aantal vast supporters die vaak naar ons hebben gekeken. Ik wens ieder een prettige vakantie en hoop dat wij volgend seizoen een leuk jaar gaan hebben op ons nieuwe complex.

Ingrid

facebook twitter Email