U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

23-05-2016 20:36 uur

KZ/Hiltex A3 - Furore A1 (10-11)

Op een regenachtige zondagmiddag moesten wij in Zaandijk spelen. We waren erg gebrand om te winnen en we gingen er vol voor.

De wedstrijd begon en KZ/Hiltex scoorde gelijk de 1-0. Al snel kwam er een afstandsschot van Eline achteraan, 1-1. Anouk scoorde de 1-2 met een korte kans achter de paal en een tijdje later de 1-3. KZ/Hiltex had veel kansen maar de bal viel er maar niet in. Bij ons daarentegen lukte het wel.

Eline en Joost scoorden allebei met een afstandsschot, 1-4 en 1-5. Daphne werd gewisseld voor Myrthe. KZ/Hiltex wisselde een heer uit de B1 in en die scoorde gelijk de 2-5 en 3-5. Maar Joost scoorde weer met een ver afstandsschot de 3-6. KZ/Hiltex scoorde ook weer de 4-6. Stephan scoorde het laatste doelpunt van Furore in de eerste helft 4-7. KZ/Hiltex scoorde net voor rust nog de 5-7.

RUST RUST RUST RUST RUST RUST RUST

In de rust werd er gewisseld: Merel kwam erin voor Anouk en Jesse voor Justin.

KZ/Hiltex was gebrand terug gekomen en scoorde gelijk de 6-7. Nu was het probleem met scoren bij ons. We hadden veel kansen maar we scoorden niet. Totdat Jesse via een afstandsschot scoorde: 6-8. We kregen weer 2 doelpunten tegen en het werd weer spannend, 8-8. Joost en Eline wisten daar weer een antwoord op te geven en scoorden allebei via een afstandsschot, 8-10. KZ/Hiltex scoorde via een korte kans de 9-10. Merel scoorde in de laatste 2 minuten gelukkig nog een puntje zodat we weer wat adem kregen. Uiteindelijk scoorde KZ/Hiltex nog in de laatste paar seconde de 10-11.

Maar dat betekende dat we voor het eerst in de 3e klasse hebben gewonnen. We hebben daar als team gestaan en geknokt voor elkaar!

Eline

facebook twitter Email