22-05-2016 13:39 uur

Furore 6 - Fiducia 6 (10-10)

Vandaag moesten wij in verband met ons jaarlijkse uitje al om 10 uur spelen. Tegen de kampioen dus we konden een behoorlijke tegenstand verwachten. René C. deed nog niet mee en John floot de E1 maar verder was iedereen binnen de lijnen te bewonderen.
We begonnen met Patrick, Jordy, Monique en Marianne in de aanval en Andre, Joost, Arianne en Ingrid in de verdediging. We kwamen op voorsprong door een afstandsschot van Jordy. Daarna was het wel te zien waarom Fiducia de kampioen is, want zij kwamen op een 1-4 voorsprong.

We besloten om het Fiducia toch zo moeilijk mogelijk te maken want Patrick verkleinde de achterstand tot 2-4 en daarna scoorden in het andere vak Ingrid en Joost dus stonden we weer gelijk. Lang konden wij echter niet van de voorsprong genieten want na onze inhaalslag kwam Fiducia weer op voorsprong omdat zij tweemaal op rij scoorden. Het was Joost die de ruststand op 5-6 bepaalde.

Ik ging de E3 fluiten en dat was geen straf, want zij speelden hartstikke goed en wonnen met 11-3. Marion kwam er voor mij in en ook Nettie, Hans en René K. kwamen erin voor Marianne, Andre en Patrick. Fiducia miste een strafworp maar daarna kwamen zij wel op een 5-9 voorsprong. Zij zakten wel in want eerst gooide Joost er een strafworp in. Nu was het nog een keer een doelpunt van Fiducia, maar het absolute slotakkoord was voor ons want door doelpunten van Hans en Jordy brachten wij de spanning terug en wat ik eigenlijk niet had verwacht kwamen wij door twee doelpunten van Arianne waarvan de laatste in de laatste minuut op een gelijke stand uit. Een gelijkspel tegen de kampioen voelde als overwinning en hiermee waren wij zeer tevreden. Edward nog bedankt voor het fluiten, want ook jij moest een stuk eerder je bed uit.

En nu op naar De Rijp waar ons een leuk programma te wachten stond, wat weer perfect was georganiseerd door Hans en Peter. Wij kregen veel te zien van zowel Graft als De Rijp en wij maakten ook nog een leuke boottocht. Wat ook lekker was om dit te doen met dit weer want met regen of kou was dit een stuk minder aangenaam geweest. We hadden het heel gezellig met elkaar en het was ook allemaal goed verzorgd. Daarna gingen we weer terug naar Furore en stond ons nog een heerlijke barbecue te wachten wat ook weer heerlijk was. We willen Hans en Peter ook bedanken voor het regelen van dit alles.

We hebben nog een training en een wedstrijd en dan zit dit seizoen er weer op en gaan op weg naar de Omzoom. Wel jammer dat Ron ons volgend seizoen niet meer kan trainen want zijn enthousiasme zal ik erg missen.

En zo kwam er een einde aan deze succesvolle en leuke dag welke wij met elkaar hebben gehad. Nogmaals dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Ingrid