09-05-2016 16:07 uur

Door een Furorebril...

Furore 4 - Groen Geel 5
Ja, deze wedstrijd ging om het kampioenschap, maar . . . . . . . .  het lijkt wel of de tegenstanders bang zijn voor ons 4e. Onze ploeg was paraat, maar Groen Geel was er nog niet. En wat later bleek, ze zouden ook niet komen. Er was door hen afgebeld, maar niemand weet naar wie of wanneer. Jammer, want het zou de kampioenswedstrijd worden van ons 4e met uiteraard een groot verslag en foto’s.

Helaas pindakaas, maar de wedstrijd zal vast nog wel gespeeld gaan worden. Enfin, na een half uur, vastgestelde tijd om te blijven (ze kunnen nog komen), werden de terrasstoelen in gebruik genomen en kwam Suus met een taart op de proppen. Deze werd aangesneden en verorberd, maar het was natuurlijk de bedoeling om dit te doen na de kampioenswedstrijd. Ook scheidsrechter Paul ging weer richting huis. Succes voor de volgende wedstrijden, als jullie tegenstanders durven.

Rita