01-05-2016 21:29 uur

Furore 1 – nationaal team Zweden (31-17)

Zondagmiddag speelde het team van Zweden in het Trias een oefenwedstrijd tegen het eerste. De ploeg komt uit Stockholm en er spelen een aantal studenten in, waaronder drie Nederlanders.

Het leuke was, dat Angela vd Werf, ook meedeed in het Zweedse team, zij woont en studeert reeds 3 jaar in Zweden en zij speelt bij de enige korfbalclub van Zweden in Stockholm. Zij speelde vroeger bij Kieviten en later bij Furore en zat toen ook in de perscommissie. Grappig toch?

Edward was deze middag de Zweedse coach.

Er was veel publiek deze middag en de sfeer was uitstekend. Jasper had de leiding en hij deed dat voortreffelijk.

Het eerste was sterker, maar er werd elkaar de ruimte gegeven en af en toe waren er leuke acties te zien. Met de rust was het 19-6 en de eindstand werd 31-17. Een grote uitslag, maar het publiek gaf een groot applaus na afloop aan beide ploegen.

Tevens overhandigde Lisanne, als aanvoerder een shirt met handtekeningen aan de Zweedse ploeg. Al met al een leuke ervaring.

Sibbeltje