25-04-2016 19:46 uur

Furore 1 - OKV 1 (10-12)

Het weer viel mee deze middag, het was fris maar er kon goed gespeeld worden. De harde wind en sneeuwbuien, zoals voorspeld was, zijn er niet geweest. Veel publiek en zij hebben toch wel een spannende wedstrijd gezien. Met niet al te veel doelpunten, maar met twee hard werkende ploegen.

Het werd 0-1 door een strafworp en nadat het eerste een strafworp gemist had was het Bram, die van afstand 1-1 inschoot. Het werd 1-2 uit een vrije bal maar Sven maakte even later gelijk 2-2 van afstand. Heleen schoot 3-2 in van afstand, maar OKV maakte gelijk 3-3 ook van afstand. Coen benutte een strafworp, doordat Sven verkeerd werd afgestopt, 4-3. Maar in de 33ste minuut was het OKV dat ook een strafworp benutte. 4-4. RUST.

Weinig doelpunten, maar er werd hard gewerkt door beide ploegen en het kon nu ook nog alle kanten op.

Tweede helft
OKV liep uit tot 4-7, via afstand en een strafworp. Maar het eerste kwam terug: Sven schoot van afstand fraai 5-7 in en Bram schoot vrij snel via afstand het eerste na een goede actie van het vak en van afstand naar 7-7. Even later was het Sven die fraai een doorloopbal afrondde 8-7, maar OKV kwam toch weer gelijk van afstand 8-8. Dave schoot het eerste naar 9-8 van afstand maar het werd al weer snel gelijk 9-9. Het eerste kwam weer op voorsprong door Sven, die van afstand 10-9 inschoot, maar ook scoorde OKV van afstand 10-10.

De spanning steeg en toen in de laatste minuten OKV nog twee strafworpen kreeg en benutte was de nederlaag een feit, 10-12. Er werd keihard gewerkt door beide ploegen in een algemeen sportieve wedstrijd, toch staan de eerstelingen weer in de laatste minuten aan de verliezende kant en dat is niet leuk.

Met nog drie wedstrijden te gaan zal er gewonnen moeten worden en dat is best moeilijk. Sibbeltje blijft jullie aanmoedigen, want dat verdienen jullie echt wel. Dus, kop op en er tegen aan!!!!!

Sibbeltje