U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

18-04-2016 20:22 uur

Furore 6 - Badhoevedorp 3 (3-7)

Vandaag waren Marianne (deed ander nuttig werk voor Furore), Monique en René C niet binnen de lijnen te bewonderen. We hadden wel versterking van Maureen. We begonnen met Hans, Jordy, Arianne en Maureen in de aanval en John, Joost, Marion en Ingrid in de verdediging. Over de eerste helft kan ik heel kort zijn. Er gebeurde weinig aan onze kant want we wisten de bal er geen een keer in te leggen en aangezien Badhoevedorp dit wel vier keer deed, stonden we dus met de rust behoorlijk achter.

Andre en René K waren er inmiddels ingekomen voor John en Hans. Na de rust kwam Nettie erin voor Marion. Pas bij een 0-5 achterstand wist Arianne het eerste doelpunt te maken vanaf de strafworpstip. Badhoevedorp deed dit na en daarna was het Andre die na goed samenspel met Nettie de bal erin legde. Hans kwam er nog in voor Joost. Arianne was de topscoorster van vandaag want zij legde er nog eentje in, maar Badhoevedorp bepaalde de eindstand op 3-7.

Maureen bedankt voor het invallen. Weer geen punten. Laat ik het er maar op houden dat wij niet meer in vorm zijn als we uit de zaal komen want ook vandaag wilde het weer niet zo lukken. We spelen nu pas weer op 7 mei maar dan doe ik niet mee omdat wij dan met ons gezin naar Milaan gaan.

Ingrid

facebook twitter Email