U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

18-04-2016 20:15 uur

Triaz 1 - Furore 1 (12-8)

Zaterdagmiddag in Amsterdam moest het eerste het opnemen tegen Triaz en dat werd een zware opgave. Guido speelde voor Marwan, die geblesseerd is en Triaz ging als een speer van start en na zeven minuten stond het eerste al met 3-0 achter. Toch kreeg het eerste daarna wat meer vat op het fysieke spel van de tegenstander en Lisanne werd verkeerd afgestopt, Guido benutte de strafworp 3-1. Coen schoot een paar minuten later 3-2 in van afstand en vijf minuten daarna werd Caro verkeerd afgestopt en Coen benutte de strafworp 3-3. Triaz scoorde 4-3 en via een strafworp werd het 5-3.

Sven schoot 5-4 in na een goede actie van het vak en dat was ook de ruststand.

Er was nog veel mogelijk in de tweede helft en het bleef ook lang gelijk opgaan. Coen schoot 5-5 in van afstand, maar wederom was het Triaz die 6-5 inschoot. Na 6-6 van Heleen van afstand werd het al weer snel 7-6, Coen schoot van afstand 7-7 in en even later kwamen de eerstelingen op 7-8 door een omdraaibal van Lisanne, fraai aangegeven door Guido.

Triaz kwam al weer snel langszij 8-8 en even later was het via een strafworp 9-8. Het werd 10-8, uit een vrije bal en een cadeau van de scheidsrechter, een strafworp 11-8.

Toen waren er nog 10 minuten te spelen en het eerste probeerde het wel, maar het zat er niet echt meer in. Triaz maakte nog 12-8 van afstand. Het eerste kreeg veel vrije ballen, maar toch, de laatste tien minuten hadden veel scherper gemoeten.

Jammer, een dure nederlaag.

Zondag OKV thuis, weer een zware wedstrijd, maar jullie kunnen het, dus……

Sibbeltje

facebook twitter Email