04-04-2016 21:01 uur

Furore 6 - Vlug & Vaardig (5-7)

De eerste wedstrijd buiten, maar dat was helemaal niet erg want het was prachtig weer. René C, Marion en Andre waren afwezig maar verder was iedereen er. We begonnen met Monique, Marianne, Jordy en René in de aanval en Areanne, Ingrid, John en Joost in de verdediging. Na 1,5 minuten stonden we al met 2-0 voor door René en Jordy. In de volgende aanval benutte Areanne een kansje achter de korf en daarna scoorde zij er ook nog eentje van halve afstand: 4-0!

Maar we kwamen er toch wel achter dat één zwaluw nog geen zomer maakt, want Vlug en Vaardig kwam terug tot 4-2. Joost bracht de voorsprong weer op drie, maar helaas was dit meteen het laatste doelpunt dat wij hebben gemaakt. De ruststand was 5-4. Helaas werd er nog een doelpunt afgekeurd van Marianne.

In de tweede helft kwamen Hans en Nettie erin voor René en Marianne en later kwam Patrick Luten er nog in voor John. We wisten geen doelpunt meer te maken. Er werd nog wel een strafworp gemist en een doelpunt van Monique afgekeurd en omdat Vlug en Vaardig er nog wel drie scoorden verloren wij deze wedstrijd. Het is ook wel heel jammer als je denk ik wel 45 tot 50 minuten geen doelpunt maakt. Helaas een slechte wedstrijd van ons maar volgende keer beter.

Ingrid