U bevindt zich hier: Activiteiten » Pinksterkamp

Pinksterkamp


Elk jaar gaat Furore met de jeugd op pinksterkamp, pupillen tot en met junioren. Een groot kamphuis ergens in Nederland en een weekend vol gezelligheid en plezier.

Dit jaar van vrijdag 18 mei t/m maandag 21 mei 2018.

Pinksterkamp staat in het teken van een bepaald thema (rode draad) en daaromheen worden veel sport en spel activiteiten georganiseerd door een grote groep vrijwilligers.

Het hele weekend worden teamspellen gedaan waarbij punten verzameld worden. Deze punten worden opgeteld en het team met de meeste punten wint een mooie prijs en natuurlijk de eer om zich het gehele jaar “winnaar van pinksterkamp” te noemen.

’s Nachts slapen zit er veelal niet in, spannende uitbraakpogingen worden “bestraft” door de leiding. Al zal dat niet iedereen weerhouden ’s avonds over te lopen naar andere kamers. Maar zoals het hoort is iedereen er in de ochtend vroeg uit om samen te sporten.

Het pinksterkamp is zeker iets wat iedereen mee moet maken, zoveel gezelligheid en plezier in een weekend. Natuurlijk is iedereen “gesloopt” na zo’n weekend maar zo een avontuur blijft voor altijd.

Je vindt hier het inschrijfformulier.

Tot het volgende kamp,

De pinksterkamp leiding