U bevindt zich hier: Clubinfo » Route

Sportveld

Jaap Bootpad 2, 1567 DA Assendelft

Vanaf A8, komend uit de richting Amsterdam / Hoorn / Purmerend

• Volg de A8 richting Alkmaar / Zaanstad, neem aan het einde van de A8 de afslag links (Nr. 4 Zaanstad / Assendelft)
  • Deze weg (S154 Noorderveenweg) rechtdoor blijven volgen.
  • Na de 2e rotonde, waar de weg naar rechts afbuigt, schuin naar links het sportpark oprijden.
  • Deze weg volgen tot eerste parkeerplaats links.
  • Rechter gebouw is het nieuwe clubhuis van KV Furore

Vanaf  A9

Neem afslag 9 Heemskerk
Op rotonde 2e afslag nemen
Bij de stoplichten (Kerk Assendelft) links af
Op rotonde 3e afslag nemen
Aan het einde van de rechte weg schuin naar links. Daar ligt sportpark De Omzoom

Sporthal

Trias VMBO, Saendelverlaan 1, 1560 AE Krommenie

Vanuit richting Uitgeest
Neem in Krommenie de afslag Krommenie-West (is 3e kruising met verkeerslichten, links). Bij eerste rotonde rechtdoor. (U rijdt nu langs het Trias VMBO). Bij 1e weg rechts bent u bij de sporthal.

Vanuit richting Wormerveer
Neem in Krommenie de afslag Krommenie-West (is 3e kruising met verkeerslichten, rechts). Bij eerste rotonde rechtdoor. (U rijdt nu langs het Trias VMBO). Bij 1e weg rechts bent u bij de sporthal.

Met openbaar vervoer
Vanaf NS station Krommenie- Assendelft ongeveer 5 min. lopen. Links aanhouden langs het fietspad en ONDER DE WEG DOOR VIA DE TUNNEL na zo'n 500 m.

Grotere kaart weergeven