U bevindt zich hier: Clubinfo » Commissies

Commissies

Bij onze vereniging hebben we een grote groep enthousiaste vrijwilligers! En daar zijn we heel blij mee. En we hopen dat we in de toekomst ook kunnen blijven rekenen op een grote groep vrijwilligers. Bent u een ouder, verzorger, oma, opa, vriend of vriendin van een lid, en wilt u ook graag een steentje bijdragen aan de vereniging? Meld dit dan snel, vele handen verzetten veel werk.

Sommige taken vallen meer op dan andere, maar alle taken zijn even belangrijk voor de vereniging. Hierbij een overzicht  van diverse commissies, een korte taakomschrijving en bij wie u terecht kan voor bijv. het aanmelden als vrijwilliger of andere dagelijkse informatie. Alle commissies hebben overleg met een vast contactpersoon uit het bestuur.

Lijst met commissies

werkzaamheden contactpersoon contact
Schoonmaak kantine
Martijn Kranenburg schoonmaak@kvfurore.nl
Kantinecommisie Exploitatie van de kantine van de vereniging. Regelen van voorraden, sluiten en openen van de kantine en het regelen van alle kantinediensten. Danny Schermer kantine@kvfurore.nl
Materiaalcommissie Onderhoud van de accomodatie. Onderhoud en aanschaf materialen. Martijn Kranenburg materiaal@kvfurore.nl
Ledenadminstratie

Verwerken van aan- en afmeldingen, adreswijzigingen en beheren van Sportlink.

Edwin ledenadministratie@kvfurore.nl
Technische commissie Patrick Souverein tc@kvfurore.nl
Jeugd Technische commissie Tineke Walkier tc@kvfurore.nl
Scheidsrechters Patrick Souverein scheidsrechters@kvfurore.nl
Webredactie Redactie en ontwikkeling van de website van Furore. Daarnaast de ontwikkeling van de communicatie van Furore.
redactie@kvfurore.nl
Sponsorcommissie Voor informatie over sponsoring, advertenties en reklameborden. Peter Jorna sponsorcommissie@kvfurore.nl
Activiteitencommissie Annemieke Duijnmeijer ac@kvfurore.nl
Schoolkorfbal Organisatie van het succesvolle schoolkorfbaltoernooi van Furore. Ron Kluft schoolkorfbal@kvfurore.nl