U bevindt zich hier: Clubinfo » Commissies

Commissies

Bij onze vereniging hebben we een grote groep enthousiaste vrijwilligers! En daar zijn we heel blij mee. En we hopen dat we in de toekomst ook kunnen blijven rekenen op een grote groep vrijwilligers. Bent u een ouder, verzorger, oma, opa, vriend of vriendin van een lid, en wilt u ook graag een steentje bijdragen aan de vereniging? Meld dit dan snel, vele handen verzetten veel werk.

Sommige taken vallen meer op dan andere, maar alle taken zijn even belangrijk voor de vereniging. Hierbij een overzicht  van diverse commissies, een korte taakomschrijving en bij wie u terecht kan voor bijv. het aanmelden als vrijwilliger of andere dagelijkse informatie. Alle commissies hebben overleg met een vast contactpersoon uit het bestuur.

Lijst met commissies

Contactpersoon Contact